Voor werkgevers

Ik zoek een chauffeur 

Is uw bedrijf op zoek naar een ervaren chauffeur? Als hét uitzendbureau voor chauffeurs zijn we gespecialiseerd in het werven, selecteren en uitzenden van vakbekwame chauffeurs.

Lees meer

Recruitment Process Outsourcing 

24/7 Chauffeursdiensten biedt als full-service HR dienstverlener een totaaloplossing voor ieder vraagstuk op de arbeidsmarkt. Naast ons ijzersterke uitzendconcept, werving en selectie en onze opleidingstrajecten, bieden wij u ook een nieuw concept aan waarin wij uw organisatie op een andere manier ondersteunen bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers.

Lees meer

Onze diensten 

De transportwereld is een dynamische wereld. Het werk gaat 24 uur per dag, 7 dagen in de week door. Voor werkgevers én werknemers. 24/7 Chauffeursdiensten voelt zich thuis in de transportbranche en is op de hoogte van de laatste trends. We zijn dag en nacht in touw en 24/7 bereikbaar voor iedereen. 

Lees meer

Waarom 24/7?  

Bent u op zoek naar één of meerdere vakbekwame chauffeurs? 24/7 Chauffeursdiensten is hét uitzendbureau voor de transportsector. Voor vaste, parttime en tijdelijke dienstverbanden hebben we de juiste chauffeur in huis. Samenwerken met 24/7 Chauffeursdiensten is een goede keuze. Graag zetten we de voordelen op een rij.

Lees meer

Vacature aanmelden

Zoekt u als opdrachtgever of transporteur een vakbekwame chauffeur? Met behulp van het contactformulier meldt u razendsnel een vacature aan bij 24/7 Chauffeursdiensten. Als de aanmelding verstuurd is, neemt de dichtstbijzijnde vestiging zo snel mogelijk contact op om uw vacature en bijbehorende wensen te bespreken. 

Lees meer

Onze keurmerken

24/7 Chauffeursdiensten is ABU lid en NEN 4400-1 gecertificeerd. De WKA-verklaring van 24/7 Chauffeursdiensten geeft u zekerheid over de afdracht van o.a. sociale premies. Daarnaast staat 24/7 Chauffeursdiensten ingeschreven in het Register Normering Arbeid.

Lees meer