Vacature aanmelden

Zoekt u als opdrachtgever of transporteur een vakbekwame chauffeur?  Met behulp van het contactformulier meldt u razendsnel een vacature aan bij 24/7 Chauffeursdiensten. Als de aanmelding verstuurd is, neemt de dichtstbijzijnde vestiging zo snel mogelijk contact op om uw vacature en bijbehorende wensen te bespreken. 

Offerte aanvragen 

Spreekt de werkwijze van 24/7 Chauffeursdiensten u aan? En wilt u graag meer informatie of een offerte ontvangen? Graag maken we een afspraak om uw wensen te bespreken. Op basis van dit gesprek ontvangt u een op maat gesneden voorstel. Stuur een mail naar info@247cd.nl. Of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Wat klanten over ons zeggen

24/7 is een uitzendbureau waarbij je nog ècht contact hebt met de mensen die er werken. Alle intercedenten even gedreven in hun vak, evenals de kandidaten die wij krijgen voorgesteld. De langdurige samenwerking is een wederzijds vertrouwen in elkaar. Fijn dat we dit al jaren doen samen!

Daisy

Wij maken al vele jaren naar tevredenheid gebruik van de diensten van 24/7 chauffeursdiensten.

Fijn om op deze manier een flexibele schil binnen ons bedrijf te hebben zodat wij gemakkelijk kunnen op- of afschalen als dat nodig is.

Erik