Ik zoek een chauffeur

Is uw bedrijf op zoek naar een ervaren chauffeur? Als hét uitzendbureau voor chauffeurs zijn we gespecialiseerd in het werven, selecteren en uitzenden van vakbekwame chauffeurs. 

Daarnaast verzorgen we samen met onze opleidingspartner TA Nederland opleidingen en nascholingen (Code 95) van chauffeurs. En via ons zusterbedrijf 1ToDrive leveren we ook internationale chauffeurs. 

Aanbod diverse soorten chauffeurs

De variatie aan opdrachtgevers en gevraagde chauffeurs is groot. 24/7 Chauffeursdiensten biedt voor vrijwel elk transport en logistiek vraagstuk een passende oplossing. Zowel fulltime, parttime als op oproepbasis. Onderstaand lijstje met chauffeurs geeft een goede indicatie van de mogelijkheden:

  • Betonmixerchauffeur
  • Bakwagenchauffeur
  • Kipper chauffeur
  • Winkeldistributie chauffeur
  • Trekker-oplegger chauffeur
  • Bulkwagenchauffeur
  • Chauffeur koelwagen
  • Haakarm-combi chauffeur
  • Tankwagenchauffeur
  • Etc.

EU-Chauffeurs

Om aan de behoefte van de Transportbranche te kunnen voldoen, bieden wij via onze zusterorganisatie 1ToDrive internationale chauffeurs aan. Met vestigingen in Nederland, Polen en Roemenië hebben zij een groot netwerk aan professioneel personeel uit onder meer Polen, Hongarije, Roemenië en de Baltische staten.

Naast ervaren vrachtwagenchauffeurs en monteurs bent u ook voor gemotiveerde magazijn-medewerkers en productiekrachten bij 1ToDrive aan het juiste adres. Zoals u van een betrouwbare organisatie kunt verwachten is ook 1ToDrive NEN-gecertificeerd en aangesloten bij de ABU. Voor meer informatie kunt u contact met 1ToDrive opnemen via info@1todrive.com of bel 088-5225225.

24/7 bereikbaar én altijd in de buurt

Met 12 vestigingen in Nederland, 4 vestigingen in België en 1 vestiging in Duitsland is 24/7 Chauffeursdiensten altijd in de buurt. Om de juiste match met chauffeurs te maken, verdiepen onze medewerkers zich grondig in uw bedrijfscultuur en logistieke processen. De transportsector heeft een 24 uurseconomie. Vanzelfsprekend spelen we daar op in. Voor opdrachtgevers zijn we dag en nacht bereikbaar. 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Maak direct een persoonlijke afspraak 

Chauffeur nodig? Direct of op korte termijn? Graag maken we een afspraak om uw specifieke wensen te bespreken. Stuur een mail naar info@247cd.nl of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Wat klanten over ons zeggen

24/7 is een uitzendbureau waarbij je nog ècht contact hebt met de mensen die er werken. Alle intercedenten even gedreven in hun vak, evenals de kandidaten die wij krijgen voorgesteld. De langdurige samenwerking is een wederzijds vertrouwen in elkaar. Fijn dat we dit al jaren doen samen!

Daisy 

Wij maken al vele jaren naar tevredenheid gebruik van de diensten van 24/7 chauffeursdiensten. 

Fijn om op deze manier een flexibele schil binnen ons bedrijf te hebben zodat wij gemakkelijk kunnen op- of afschalen als dat nodig is.

Erik